Bulgarian trips

Луд дух – здраво тяло

Или как се сбъдна една моя мечта – да отида на сафари.

И не, не съм ходила в нито една пустиня, дори не съм преминала границата на България, нищо, че там където си бяхме, си е друга България. Представям ти още една локация, която да поставиш в „to do списъка си“ ако все още не си – Белоградчишките скали, и по-конкретно – маршрута, по който се стига само със сафари джипове, които те карат да забравиш, че не си чувал с картофи, а човешко същество.

Разходката предлага поне 10 гледни точки на неповторимите скали, а също така и гид, с чиято помощ не просто развиваш фантазията си, а и се запознаваш с местните легенди. *Ще го откриеш в хотел Скалите (това не значи да отсядаш там), казва се Ангел и винаги си носи торбата с шегите, а и няколко бинокъла…

Ние нощувахме в хотел Его2 и бяхме приятно изненадани от обстановката и посрещането

Създай си приключение в почивния ден, защото ако не друго, сафаритата постигат поне един гарантиран ефект – да те изкарат от тялото ти, а когато слезеш, да си кажеш – искам пак!

*Леле! Щях да забравя! В Белоградчик ядохме най-най-най вкусния боб с наденица, люта чушка и домашна питка на цялата тази планета, а и на някоя друга, вероятно! Кръчмичката не би ти направила впечатление никога, затова ще ти кажа къде да я откриеш 🙂 – При влизането си в града отдясно се пада хотел Скалите, свивате по тази улица и мястото се намира отляво, малко след като подминеш хотела.

За веган любителите, ще ви разочаровам, цените са доста по-ниски от тези на Made in Blue, но пък всичко си е доста по-ХОУММЕЙД & ХЕЛТИ 🙂

Целувки,
Дея