Cosmetics

Liquid Camouflage by Catrice

И този месец предстои да бъде тежък – да зарадваш шефа с оставане след работно време, да се видиш с онези приятелки, които вечно пътуват нанякъде, но на теб не ти остава време, и дори евентуално да се представиш като добра домакиня, опитвайки се да не затънеш в прах и пране?

Предстои ни нова порция безсъние, в която не можем да си позволим да изглеждаме така, както се чувстваме, нали? Все пак идва пролетта!

Блясъкът в очите е най-честният показател на емоция – без значение каква – а тъмните кръгове под тях си остават в миналото, след като пазарът ни предлага огромен набор от коректори. Този, който избрах аз, е Liquid Camouflage by Catrice. Той е силно покривен и дълготраен, водоустойчив и с течна текстура. Цената му е около 7BGN и може да се намери във всички дрогерии. Осъществява плътно покриване на несъвършенствата и грижа за кожата.

Апликаторът му го прави лесен за употреба, но моят съвет от личен опит е да се използва в минимални количества (особено в ежедневния грим) и да се разнася с тампонче – целта все пак е да изразим очите си, а не да заприличаме на вампири, нали? 😀