Places in Sofia

Balkan Fashion Week – Latest Edition

С риск да дойде време за следващата част от модните събития Balkan Fashion Week, ти представям различното – Denim дефиле на LucyFashion House.

И тъй като вече съм нещо като модел-ветеран на Lucy или просто „част от голямото смемейство“, имах уникалната /за мен/ възможност да се включа като част от екипа.

Deya is everywhere 😀

LucyFashion е част от българския моден пазар вече дълги години, а в последните няколко е доста мащабна част от цялото. Това е бранд, чиято история започва като малко магазинче с дизайни ушити лично от днешния собственик с помощта само на малка машина, а с времето и усилията на разрастващия се екип се превръща във франчайз за дрехи /както го наричам аз/.

Сравнявам израстването на LucyFashion с първоначално малкото патенце, което се превръща в бял, красив лебед, защото всъщност така се случи.

И ето сега, без повече приказки ти представям малък брой от дизайните, които подготвихме и показахме заедно с моделите от IvetFashion, а аз имах честта да дефилирам с настоящия и бъдещия /надявам се/ дизайнер на любимия ми бранд.

Photo: George Stratiev