Cosmetics

Duraline, save me!

Момичета, всички знаем онзи struggle, който се удря в нас като парен локомотив, когато поискаме нещо много силно /като всеки път/.

Е, това се случи и с мен и новата ми любов – Duraline от Inglot.

След всички изгледани видеа и мнения, ти давам 5 причини да си осиновиш малкия Duraline и да забравиш за:

1. Основа, която не се разнася лесно. С няколко капки от „олиото“ всички възможни основи, фон-дьо-тени и прочие се нанясат по-лесно и „любимите ми“ черти стават мит.

2. Очната линия, която все те дъни. 1 капка и си там.

3. Засъхналата спирала, която ти е любима. При нея е по същия начин – едно капване във флакончето и сбогуването с нея се отлага още малко.

4. Грим без сенки. Ако и ти си като мен, когато става въпрос за по-специален грим – вързан в ръцете, можеш да превърнеш сухите сенки в кремообразни и така нанасянето им е стотици пъти по-лесно. Може да го приложиш и върху всякакви брокати.

5. Невъзможното за размазване мат червило. Капни една капка и нанеси върху устните си преди червилото.

Освен тези 5-те намирам и още 2, които не са за изпускане:

1. Гримът винаги е по-траен с Duraline.

2. Въпреки 10-те му милилитра, капкомерът позволява употреба без излишно разтичане и така можеш да го ползваш година-две, в зависимост от честотата.

П.С. Поръчвайки си малкото съкровище, имаше забавяне при доставката и в резултат на това от Inglot ми подариха руж. Когато пристигна беше начупен – дали от пътуването, тъй като не бяха обезопасени или от преди това – не знам. Но това ми дойде идеално, тъй като нямах търпение да използвам Duraline. Натроших го до неузнаваемост, за да се размесят цветовете /кой каза, че има правила в това?!/ и капнах няколко капки от олиото.

Ами, ефектът е, че си имам нов суперготин руж, лесен за употреба, тъй като не хвърчи навсякъде, а е по-кремообразен. Е, на външен вид не се получи много красив, но… няма пълно щастие.