DREAMER'S BLOG

Честит Рожден Ден @dreamlandbydeya

I am back! През последните два месеца се случиха толкова много неща, че ми се прииска да започна да правя Monthly reviews, обаче нямах и времето, и вътрешната муза да го направя. Някои ситуации ти се иска просто да ги изживееш, а и тая работа с вдъхновението не се съобразява с дати и срокове. Тези, които имат страст към писането ще ме разберат.

Както и да е, вече влязох в ритъм и случайно или не, това се случва точно около най-важния повод за това място тук – Рожденият ден на блога, на страницата в Instagram и въобще – на нещото, което стартира като „пространство, където да складирам хаотичните си писания“, а се превърна в „голяма част от ежедневието ми, с която вече 3 години сме неразделни“.

Основният виновник за второто са хората, които започнаха да ме четат, следят и които намериха нещо интересно в моята особа. Човек нищо, никога не постига сам, особено ако не си програмист. Особено, ако единственото нещо, което знаеш, че със сигурност умееш са комуникациите.

В последните два месеца бях позагубила себе си, чудех се в каква посока вървя и имам ли посока изобщо. Не един бяха моментите на съмнение, особено през депресарския януари. Не знам каква е тази карма (родителите ми го наричат „моят късмет“), но винаги, когато нещата са ми се виждали най-отчайващи и безмислени, се появява един лъч светлина, а след него идват още два, три… докато не огрее ярко слънце над прегрялата ми overthinker-ска глава.

През януари моят лъч беше уикенд, прекаран с още 7 момичета във вила Лещенска идилия, а през февруари това беше едно обаждане за смислена кампания, последвано от още няколко обаждания, които оставиха трайна усмивка върху лицето ми.

И двата случая са тясно обвързани с хора, които просто бяха на точното време в точното място за мен.

И защото вярвам, че ако споделяш щастието, то ще расте все повече и повече, а и винаги съм предпочитала да подарявам, вместо да получавам подаръци, през този празничен за мен Март, заедно с едни хубави хора и брандове ще ви зарадвам с няколко Giveaways (или Раздаванки) в профила на @dreamlandbydeya в Instagram.

Stay tuned и благодаря, че сте с мен и растете! 🙂