Cosmetics

Коледни подаръци’19 vol.1

В дните след Черния петък и преди Коледа, винаги е трудно да избереш смислен подарък, нали?

Около мен има и хора, които ВЕЧЕ са приключили с казуса „подаръци за всички“, но за мен най-силния мотиватор винаги е бил крайният срок и така си се успокоявам само 20тина дни преди празниците, че все нещо „ще ми дойде“ отвътре.

Не обичам да подарявам вещи, понеже не обичам натурии и аз самата трудно се радвам на неща, за които ще се чудя къде да сложа. Миналата година реших всичките си проблеми с комплекти от Vichy и Eucerin, а през тази ми се иска да реша вашите, с няколко публикации, съдържащи добри идеи за подарък на най-любимите ни хора… <3

Работя съвместно с гръцката марка за натурална козметика Korres покрай работата ми в списанието, вече повече от година и половина. Периодът ни заедно показва сам по себе си, че съм им фен – и като отношение и внимание към клиента и от към качество във всичките им продукти. По-голям знак за това, особено за вас, може би бил факта, че аз съм техен клиент и извън работата – купувала съм подаръчни ваучери, продукти, които са ми харесали след първия път и други неща, които просто са ми хванали окото.

Всяка Коледа те създават чудесни комплекти, които съдържат едни от най-продаваните им продукти – в пълноразмерни или умалени опаковки. Колекцията бестселъри за тяло е от вторите. От една страна е подходяща за разпалените фенове на марката, които могат да се докоснат до всичките си любими аромати. А от друга – за хора, които до сега не са се докосвали до нея и имат идеалната възможност да се запознаят с аромата, който най-много им допада и този, който най-много не им, и то без да се хвърля на вятъра пълноразмерен продукт.

В колекцията се съдържат душ-гелове от сериите – Лоза от Санторини, Нероли и ирис, Лавандулов цвят, Джинджифил и лайм, Бамбук и краставица и Босилек и лимон.

Всеки от тях буквално те пренася на различно място! Ароматите са нежни, а консистенцията се превръща в кремообразна пяна. В състава на всеки от тях се съдържат пшенични протеини и екстракт от алтея, които поддържат естествените нива на влага, дори и през зимата.

Аз разбира се си имам фаворит и неочаквано за мен това е цветната хармония от нероли и ирис!
Времето под душа си е време само за нас и аз много го ценя! Избирам подходящия според настроението ми аромат и се пренасям в друга вселена!

А като казах „пренасям“ – мини опаковките от подаръчните комплекти на марката, са супер подходящи за пътувания! Неведнъж са ме спирали на проверката за багаж по летищата с твърде много козметика и такива мини версии на любимите ми неща, за мен са безценни.

И така – от вас комплектче продукти, а от любимия човек – пътуване = перфектни празници!