My muses

Тя е… Violet Noir by Christina Aguilera

През последните година и половина – две неусетно се заобиколих със страшно много представители на моята зодия. Аз не вярвам в случайности и не го смятам за такава. Имах възможността да опозная скорпионите с всичките им пластове, настроения и реакции. Имах времето и то предразположи да видя какво пък толкова не им харесват хората на тия кактуси с душа на маргаритка, и какво ги кара да се влюбват в нас 🙂

Именно едно от тези чистосърдечни същества е и музата ми в сп. Biograph за м. Ноември – Лора.

Тя е забавна по неповторим, свой начин, щура, енергична и вечно може да те изненада. Тя е Лора, досущ като тази на Яворов – засмяна жизнерадостност и призрак лек.

Той е също толкова чувствен и ефирен – идеално пасва във всяко ежедневие, но придава специфичен вкус и на най-специалните поводи.

Първоначално Violet Noir я привлича заради класическата комбинация от бяла дантела и лилав цвят на флакона, но след първото впръскване се превръща в един от малкото аромати, които определят Лора така добре.

В неговата основа са цветето на страстта (пасифлора или страстниче), грейпфрут и нектаринов цвят, а базовите нотки очертават кехлибарен завършек. Тя е динамична – работи, учии и развива собствен блог, а кой друг би издържал на такова темпо, освен пламенен аромат каот този на Кристина Агилера?