Fashion

Обратно в залата с BЕА Sports Wear

От известно време се подготвям психически, че ще трябва да се върна обратно във фитнес залата, ако искам да имам задоволяващи (перфекционизма ми) резултати. Така и отпразнувах първата си пълна годишнина в даден спорт – с присъединяване на втори 😀

Пилатес е това, което тренира издръжливостта, гъвкавостта и въобще всички малки мускулчета, които са яко сдървени от целодневното седене на стол. Кара ме да разпускам психически и самата идея за групова практика ангажира съзнанието ми достатъчно, че да не си позволявам да пропускам често.

Изваяните форми обаче и въобще по-бързото (като под бързо имам предвид около година-две) генериране на добра мускулна маса се дължат на тренировките с тежести и всички го знаем. Още повече, че аз самата се нуждая от такива, заради гръбначното изкривяване, което имам от малка – след всички прегледи и терапии на които съм била, сама достигнах до извода, че щом гръбначния стълб е загубил баланс, значи мускулатурата трябва да бъде засилена.

Съвсем не на случаен принцип избирам брандовете, за които пиша в сп. Биограф и понеже октомври е месецът за мен, а спортът е най-доброто, което мога да си причиня… ви запознавам с BEA Sports Wear – български бранд за спортни облекла, който цели да предложи на пазара авторски дизайни от висококачествени материи.

Беатрис Борушкова създава марката преди три години и от тогава тя не спира да расте, а посланието, което носи ще, перифразирам така: Поеми отговорност към собственото си тяло, дай пример на останалите и го направи със стил. BEA създава колекции два пъти годишно, като следващата ще се появи през декември – вдъхновена от безкрайността във всичките и смисли, изобразена в най-красивия нюанс на зеленото. А дотогава може да намерите този от снимките и останалите ярки дизайни в Instagram (@beasportswear), Facebook (BEA – Sportswear) официалния сайт (www.beasportswear.com), в някои от най-добрите спортни зали в София (Atama Wellnes Club, Balance Line Pilates Studio и др.), а от скоро и в магазин „After“ (ул. Граф Игнатиев 13).

Материята на червено/черния дизайн е плътна и стягаща, плата не е мръднал след няколко пранета, а щампата BEA се прави ръчно върху всеки дизайн. <3

Не знам, как ще прозвучи, но винаги е било от голямо значение за мен с какво съм облечена и как изглеждам – дори и в залата.

Да ви кажа ли защо?

Because life isn’t perfect, but your outfit can be.