Fashion

Трето колело is not always a bad idea

Малко са случаите, в които да си трето колело, се оказва позитивно, но все пак такива има – наистина!

Един от тях е българският бранд, с който ви срещам през Септември.

Зад него стоят трима млади и амбициозни души – една двойка (Гергана и Цветан) и техният най-добър приятел (Валентин). И ето я идеята за „Трето колело“. Брандът цели да подкрепя, разпространява и запазва българската култура, като създава продукти вдъхновени от хора и различни видове изкуство. В своята „културна“ продуктова гама, създателите предстои да включат актьори, поети, артисти, стихотворения, филми и т.н.

Мотото им всъщност е това, което особено ме впечатли. Винаги се радвам и ценя, когато хората изпипват детайла до последно и влагат мисъл във всяко нещо, излизащо от „фабриката“ им за мечти. То гласи: „Вземи си култура, носи я със себе си!“ – направо да ти е гузно да не я!

Тениските са в унисекс размери – ако Любен беше S, щяхме да облажим и двамата 😀 Материята и принта не мърдат, дори и след пране на 40 градуса, а за бяла тениска това е супер важно! Та, освен че идеята е ефектна и всеки ме пита „От къде ти е тениската?“, мога да ги похваля и с качествена изработка.

И сега на въпроса: „От къде ти е тениската?“ – Facebook, Instagram и The Factory Art Shop в София. А съвсем скоро и в собствен сайт.

Как да зарадвате Трето колело?

1. Разгледайте всички дизайни в социалните им мрежи.

2. Вземете си малко култура.

3. Снимайте се с нея и споделете снимката с таг @tretokolelo

Няма да спечелите нищо освен три щастливи усмивки, но си струва.