Fashion

Български work of art

Какво откроява един обикновен летен аутфит от тениска и къси панталони?

Отговорът е лесен – нестандартен аксесоар.

И така се оказах в търсене на августовско вдъхновение ама не какво да е, ами българско.

Още миналото лято се бях влюбила в една чанта от макраме и една марка, която обещаваше да разбие всичките ми представи за креативност, а когато се запознах с дамата, стояща зад нея, вече нямах право да я пазя за себе си.

Тя е Пламена Владимирова, брандът е Blackout Label, а аз погостувах в тяхното уютно убежище, за да ми погостуват и те днес тук.

Концепцията на бранда е „Coming back to your true self“, а освен макраме, Пламена заплита и всичко що види от индустриални материали в доста интересни, нестандартни и неочаквано добри комбинации. Още щом я видиш в нейния „хабитат“ – на мястото, където твори, в художествен хаос и изкуство висящо по всички стени, разбираш, че тя не е wanna be дизайнер, а истински творец. Сред чанти от въжета, колиета, обеци и пръстени от леки метали с нежни елементи и невероятно ефектни и същевременно лесни за поддръжка и поне три варианта за носене дрехи, Пламена работи и върху нови направления – интериорни решения от макраме – столове, завеси, килимчета, възглавници и общо взето всичко, за което се сети, защото нейното въображение не познава граници.

А съвсем скоро на Blackout Label му предстоят и първите събития – тематични workshop-и като алтернатива на рисуването с чаша вино в ръка – бижута, чанти, аксесоари и интериор, които да си направим сами и да занесем в домовете си. А ако имате късмет може да се запознаете и с Бела – най-игривият фен на макрамето <3

Защо разказвам за българския бранд на Август чак сега?

Защото точно след няколко дни Blackout Label и неговата прекрасна собственичка празнуват 5 години от голямото начало и каним всички вас на 1.09.2019 (неделя) между 18:30 и 23ч в Wonderland Desserts & Cocktails, да вдигнем заедно наздравица за празника. На събитието всички ще имат възможността да разгледат и закупят на преференциални цени, артикулите от колекция специално разработена за случая. <3

Ето го и ивентЪТ.

FOR THE FIFTH’S SAKE , SEE U THERE!

FB: https://www.facebook.com/theblackoutlabel/
IG: https://www.instagram.com/blackout_label/