Fashion

Аксесоарите на Under the sun

Под лъчите на лятното слънце (което в крайна сметка дочакахме), дамите нямат нужда от много – красив аксесоар, кокетна чанта и капела с голяма периферия.

Така се запознавам с Джулия и Симона – прекрасните сестри зад марката Under The Sun, които са готови да ни заредят с добро настроение, увереност и шик.

Брандът стартира под друго име и с един продукт – малка кокетна чантичка от бамбук (всички сме ги виждали – и миналата година, и тази са тотален хит), но бързо разбират, че нишата не е достатъчна да развият потенциала си и така плавно започват да добавят бижута, фиби с камъчета и перли, капели и така нашумелите аксесоари с морски акценти.

Момичетата създават Under The Sun с идеята, той да не бъде overpriced, защото всяка дама заслужава да се чувства специална на достъпна цена.

Преди да реализират сайта, всички продукти на марката могат да бъдат намерени във Facebook и Instagram профилите им. А когато той стане реалност, Джулия и Симона, няма да разработват просто онлайн магазин, а платформа за споделяне с темите, които ги вълнуват – мода, здравословен начин на живот, пътувания…

Единственото, което остава в тайна от нас за сега са есенните предложения, които те вече са започнали да подбират с много внимание и любов.