Fashion

Модна икона дори сред природата

Преди няколко години въобще не бях човек, за когото е от такова значение какво ще облече днес – през лятото просто потник, къси гащи и кецове вършеха работа. И никога не съм била от тези жени, които се преобличат по 5 пъти преди да излязат (дори и сега). В последните 2 години обаче не купувам нищо преди да съм си представила с какво от гардероба си ще го съчетая – за някои може да се стори повърхностно, а за мен това е начин да изразя себе си и да спася закачалките от излишни дрехи.

С времето успях да постигна разбирателство със стила си и да харесвам всичко, което имам (освен зимните якета – тях винаги ще ги мразя). Беше ми останал обаче един кът в гардероба, който никога не ми се струваше достатъчно добър, че да го ползвам със самочувствие – спортните дрехи. Разполагах с 10 черни клина и тениски останали от някога си там – също черни, които въобще никога не са ми носили настроение. След това започнах да трупам цветни придобивки, които визуално харесвах, но никога не бяха достатъчно добра изработка. Тук по-слабите и високите от вас ще ме разберат – всички спортни клинове ми се изсулват, широки са в талията, къси, извъртат се, абе въобще – не са комфортни, а са за спорт!

Много дълго търсех нещо качествено, красиво и не толкова скъпо и така забелязах едно от спортните момичета на марката WaveIcon – винаги изглеждаше супер!

Така се запознах с Нели – прекрасната дама, гордо стояща зад дизайните на собствения ѝ бранд.
Идеята за създаването на марката идва през 2016 година, когато за първи път се влюбва в йога – нещото, което я прави щастлива. По това време Нели е студентка по моден дизайн, но не усеща порив към екстравагантното, както всичките ѝ колеги. Тогава тя решава да слее вдъхновението и уменията си в едно и така се ражда WaveIcon. С нея пресъздава усещането си за здрав дух и здраво тяло в невероятно фини и удобни материи и красиви кройки и цветове.

За всяка нова колекция Нели търси вдъхновение от природата. Неслучайно в сайта ще видите дизайни с принт на палмови листа, морски и пустинни цветове и дори спортен клин с вълнист завършек.

Освен колекциите Пролет/Лято и Есен/Зима, в социалните мрежи на бранда, през цялата година можем да видим лимитирани модели, защото еднообразието не е за хората от неговия таргет.

А от съвсем скоро пак там ще попаднете в мрежата на съвсем нови за бранда артикули – а именно удобни бански костюми в красиви принтове.

Добре дошло си вече, лято! <3