Cosmetics

The skin

Най-симпатичната “Mean skin” кутия е дело на The Skin – български онлайн магазин за козметика от най-популярните и наложени корейски брандове и няколко от най-добрите български.

Зад марката стои Деница – момиче със запомнящо се излъчване и 10 години професионален опит в козметичния бранш.

Преди 3 години, когато корейските sheet маски нашумяват на световния пазар, тя осъзнава, че в България няма място, където се продават и точно тогава лампичката светва.

Създателката вярва, че с подходящата грижа всеки може да има красива и здрава кожа и да се чувства добре в нея. Според нея човек трябва да „вслушва“ в нуждите на кожата си и тук се намесват маските за лице, които позволяват всеки път да даваш нещо различно, в допълнение към ежедневната грижа.

Всички продукти на марката могат да бъдат открити сайта www.theskin.bg, както и в социалните му мрежи. Отскоро марката пуска и лимитирани кутии, които съдържат продукти, които могат да се открият само в тях + бестселъри от сайта. Създателката иска да насочи потребителите към повече продукти за многократна употреба, а съвсем скоро красивите кутии за обемни поръчки ще имат нов по-екологичен дизайн, с който ще се избегне изпращането им в найлонов плик.

За себе си избрах кутия с продукти срещу пигментации, които използвам на ежедневна база и са мноого приятни!