Fashion

Christine Fashion

Поредното ми откритие сред българските брандове, за които ви разказвам всеки месец в списанието е творение от общите усилия на майка и дъщеря, съчетаващи стил и неповторим усет към красивото и детайла в колекциите им, превърнали се в начин на живот.

Преди 7 години марката стартира с ръчно изработени бижута, а не след дълго представя и първата си колекция дрехи, която „поставя началото на голямото и непрестанно биещо сърце на C.F.”

Създателите споделят, че обичат новостите и именно затова се стремят да не оставят клиентките си без нови попълнения в гардероба. За всеки повод и сезон от годината те представят визии, с които всяка жена доверила се на марката не може да остане незабелязана.

В сайта им (www.christinefashion.bg) ще видите, както ежедневни дизайни, така и такива за официални поводи, подходящи за дами от различни възрасти, както и този от снимката. А ако обръщате внимание и на моделите, също като мен, там ще забележите и едни от най-красивите и усмихнати лица, за разлика от повечето брандове в сферата.

Това, което особено ме впечатли е, че освен в онлайн магазина, създателите канят своите клиентки и на място в централата им в Стара Загора, където те могат да бъдат обслужени лично от моделиери за изработна на индивидуален дизайн.
C.F. е стил, елегантност, висококачествени материи и прецизна изработка, именно това са техните отличителни черти в сферата.