My muses

Тя е… La vie est Belle by LANCOME PARIS

Тя е на 20г. и учи в Robert Gorden University, Шотландия, но често пътува обратно към дома, за да следи собствения си бизнес. През свободното си време обича да чете, а любимата ѝ книга е ‘Take the stairs’ на Rory Vaden. Когато се прибира в България прави семинари и уъркшопи свързани с мотивация, здравословно хранене и тренировки. На вас ви звучи невероятно, а на мен – като мартенската ми муза в сп. Biograph – Дери, с която бързам да ви запозная!

– Ти си?

– Казвам се Дери, но повечето ме знаят като Derillis. (@derillis)

– Кой е любимият ти парфюм и кое го направи такъв?

– La vie est Belle by LANCOME PARIS. Парфюмът е комбинация от аромати на ванилия и цитруси, това му придава една небрежна нежност и емоция. Трудно е да се определят нюансите от които е съставен, което пък го прави малко по-загадъчен. Като човек ,който влага голям смисъл дори и в малките неща, бих казала ,че това което ме спечели в него беше посланието с което бе представен “Who will you make happy today?” Въпрос ,чийто отговор се опитвам да давам всеки ден!

– Три твои отличителни черти, които биха посочили приятелите ти, ако ги попитам за теб?

– АМБИЦИЯ, ЕМОЦИОНАЛНОСТ И ЕМПАТИЯ. Три черти въз основа на които се гради характерът ми.

– С какво се занимаваш?

– Преди известно време създадох “WORKOUT WITH DERILLIS” ,който сам по себе си се превърна в „GUIDE FOR STRONG INDEPENDENT AND INTELLIGENT WOMEN “ с цел посланието ми да стигне до повече момичета и жени. Тук заедно се научаваме не само да се храним правилно и да тренираме активно ,но и да опознаем себе си и да създадем своето собствено щастие. Започвайки от храната ,която приемат и усилените тренировки ,момичетата преоткриват себе си в една своя по-добра версия, където вече на глас могат да изкрещят :„Да! Аз съм достатъчно силна, независима и умна ,за да постигна това което искам и да създам собственото си щастие САМА“ За мен няма по-голямо удоволствие от това да бъда част от тяхната промяна към по-добро. В екипа ми вече има повече от 600 момичета ,с които сме работили и работим заедно. И не ,не ги мотивирам само аз! Тук черпим мотивация една от друга! ‘WWD’ e най-доброто от мен!

– Какво би искала да прочетеш за себе си?

– Бих се радвала единствено посланието ми да стигне до колкото се може повече дами. Започнах с WWD когато бях на 18 ,за две години създадох това за което винаги съм си мечтала, което само по себе си е доказателство ,че няма никакво значение на колко години си, какви възможности имаш и колко много пречки има пред теб, ако го искаш достатъчно и го правиш с любов ,то ще бъде твое!

Ако и ти искаш да бъдеш моя муза в рубриката „Моите музи и техните парфюми“ проверявай профила @dreamlandbydeya в Instagram, за да видиш как да се включиш.