Fashion

Февруари е топлина с Mimzi Home and Décor

В месеца на влюбените температурите са ниски само навън. Него помним именно с топлината на дома и тази в душата.

Откакто мериносовата вълна се превърна в тренд и най-instagramable придобивката за дома, търся български бранд, с който да ви запозная.

Затова през февруари представям Мария и нейния бранд Mimzi Home and Décor – висококачествени продукти за дома от мериносова вълна, изработени ръчно с индивидуален почерк към всеки клиент. Преди две години създателката завършва специалност „Пространствен дизайн“ и тогава усеща невероятната емоция да създаваш с ръцете си и да усмихваш хората с резултата. Мария винаги се е възхищавала на изкуството под всякакви форми – влюбва се в мериносовата вълна от пръв поглед – продукт от високо качество, невероятно мек, носещ топлина и уют.

Във Facebook и Instagram страниците й (MimziHomeAndDecor) ще откриете едни от най-красивите, цветни и топли одеала и възглавнички в различни форми и размер, шалчета и шапки, подходящи да зарадвате някого и да го „стоплите“ с любовта си. Най-новото и творение е възглавничка във формата на сърце и именно нея искаме да подарим на една от вас, чрез игра в профила на dreamlandbydeya в Instagram по повод наближаващия ден на влюбените! А през новата година Мария е подготвила изцяло нова колекция, която включва и артикули, насочени към най-малките… <3

Processed with VSCO with m5 preset