DREAMER'S BLOG

Throwback 2018

Януари ще запомня с най-щурото отпразнуване на началото на 2018-та. Ще го запомня с домашния уют, който от време навреме сменях с продължителни кафета с приятелки, преминаващи във вкусен обяд, сладки приказки и малко учене за последни изпити <3 Ще запомня януари и с прекрасния рожден ден на 9Academy, който организирах и с едно участие на чичо Любен в Ялта, което дълго ще се помни! 😀

Февруари пък ще запомня с пътуванията. Първото – до Вършец, където падна страшен купон в единствената им дискотека и няма да спра да го разказвам 😀 След това – изложение на пчеларите в Плевен, първи отпразнуван Св. Валентин с домашно тирамису и вино, както си му е реда и няколко снежни дни в Пампорово (ама много снежни).

През март блогът навърши първата си годинка, започнахме да тренираме и с Калоян заснехме първите си видеа с рецепти за спортуващи хора, с изчислени хранителни стойности.

Април ще запомня с първите non brackets моменти <3 Разказах ви за това и за прахосмукачката-робот Maya и детския смарт термометър от MyKi. Съвсем спокойно мога да кажа, че годината за мен започна през април, когато за пръв път облякох рокля на голи крака!

E, май вече отпразувах по бански! Най-топлите дни в Кушадасъ, за които не съм писала тук, защото нямах муза 😀 През май набрах първите череши от село и получих първите си розови божури от чичо ви, които чаках цели 2 години. Също тогава убих първите 3 кактуса и осъзнах, че гледането им не е лесна работа. Като казахме работа – през май се върнах към корпоративния живот и срещнах най-страхотните колеги 🙂

Юни ще запомня с това, че след 4 години в София за пръв път се качих на Витоша! 😀 Също така съвсем слОчаЕно си взех всички изпити, пишейки дипломната си работа (която всъщност ми отне между по-малко от месец – за всички, които се оплакват, че половин семестър не стига).

През юли направихме най-отлагания weekend getaway в Троян с колежки от университета (които са ми по-скоро приятелки). След това и първо българско море с нашите travel buddies в Св. Влас и после директно на защита на дипломна работа. А за финал – юбилей на родителите ми и най-накрая – сбъднах мечтаната си тераска <3 Динамичен месец – от любимите ми.

Август беше за дълги разходки в полу-празна София, вадене на мед, печени чушки, годишнина с Любен, Сандански с примеси от гръцкото море и разбира се – караваните, които наехме на на къмпинг „Градина“ <3

Септември е основно Амулиански! Имаше защо!

Октомври беше за приятелите! Гледайки снимките, виждам колко успешно съм прекарала време с повечето от тях. В офиса смених позицията, в живота – възрастта. Устроихме най-яката изненада за четвърт век на чичо ви, а самостоятелно отпразнувахме в хубавия извън сезон Боровец!

Ноември ще запомня с три неща – първото ми събитие като блогър (колаборацията на H&M & Moschino), благодарение на Звезди от mint.stories, Пловдив time с мама и баба и хипер динамичния ни уикенд в Лондон.

И декември! Немски базар, 8-ми декември (вече като нестудентка) в Сапарева баня, много подаръци за вас и празнични покупки за близките ми – ще си призная, че опаковането ми е любимата част! Първо коледно парти в компанията, в която работя, след това Одрин и накрая… спокойни и щастливи (а и слънчеви) празници в Стара Загора! Какво повече може да иска човек?

Нямах време за равносметки в последните дни, а и не са ми нужни, защото се старая да ги правя през цялата година. Истината е, че си мечтаех 2018-та да затворя с 2,000 последователи в Instagram, но след това осъзнах колко много неща ми се случиха през последните 365 дни, колко се разрастна мечтата ми, с колко хора се запознах и колко хора ми пишат, за да получат моето мнение! Имам познати с много над моите followers, които са закупени по един или друг начин, с платени likes и изкуствени усмивки и безкрайно благодаря, че ги има! Благодарение на тях разбрах колко ценна е качествената аудитория и спрях да гоня количествата, които в крайна сметка винаги идват, когато в теб има смисъл… Няма да правя сума планове за 2019-та, а ще си създам краткосрочни цели и няма да забравям да живея в момента и да бъда вечно благодарна, защото… винаги има защо! Бъдете и вие <3