My muses

Тя е… Crystal Noir by Versace

Тя е специална, защото е първата муза, която изтеглих чрез игра в профила на @dreamlandbydeya в Instagram. Тя постави началото на една по-силна свързаност между мен и вас, която от доста време планирах. Исках да знаете, че всяка от вас е нечия муза и всяка заслужава да бъде такава в списание поне веднъж! Всички, които следвате и харесвате DreamlandByDeya сте мои музи, защото без вас блогът щеше да е просто моето място в интернет, където съхранявам мислите си. Благодарение на вас се запознахме и за да ви се отблагодаря от Декември стартирах публичния избор на муза за рубриката „Моите музи и техните парфюми“ в сп. Биограф. А тя е толкова слънчева и заразяваща, толкова пътуваща и артистична, че определено е най-подходящото начало, което можех да имам. <3

Тя е от онези приятели, които винаги са насреща за разговор и съвет. Тя е разбираща и емпатична, но и надарена с чувство за хумор, доза артистизъм и заразяваща усмивка.

Тя е Ванеса, която също като мен улавя последния момент за всички натрупани задачи, но се радва на завидна доза заслужен късмет, който винаги я спасява.

Той е един от най-успешните дамски аромати на модния гигант Versace – Crystal Noir. По думите на самата Донатела – “Това е необикновена есенция, нежна и чувствена” – досущ като моята муза. Едновременно мистериозен и провокиращ. Връхните нотки са комбинация от пипер, кардамон и джинджифил, а в сърцевината се усещат портокалов цвят, гардения, кокос и божур. Това, което прави ароматът любим е химията между съставките и кожата на притежателката му. А за Ванеса, това е наличието на силни изживявания и емоции в присъствието на нейния парфюм, които се превръщат в спомени, на които той един ден ще напомня.