Fashion

This is a Madc.o.n.c.e.p.t

Както вече може би сте разбрали, през октомври рубриката „Споделено от Диана“ в сп. Biograph навърши първата си годинка! По този повод, реших да добавя нови или променени рубрики, за които и без това мислих отдавна!

Една от тях е тази, която всеки месец представя различен дизайн, но до този момент не съществуваше с избистрена концепция.

Е, до този момент.

Като изявена представителка на зодията ми (скорпионче), винаги държа всичко да бъде подредено – и в работата, и в личния живот, и покрай блога.

Затова за мен е истинска радост, че в следващите няколко месеца във всеки брой ще разказвам за по един впечатляващ български моден бранд.

Суичърът от снимката е дело на младата дизайнерка Боряна Стефанова, която гордо стои зад Madc.o.n.c.e.p.t . Марката предлага концептуална колекция в един универсален размер и силно ограничени бройки. Всичко от нея, може да бъде намерено само в After The Store в София (ул. Драгшан 2) и в pop-up магазинът им, функциониращ през лятото в Лозенец. Дизайните са по-скоро street и са насочени както към дамската, така и към мъжката аудитория – в някои случаи – унисекс, а верните клиенти на марката трудно могат да останат незабелязани ако ги срещнете на улицата.

Освен усещането за уникалност, което много рядко можем да изпитаме в модните среди напоследък, харесвам усетът към детайла във всяка дреха на щендера, а фактът, че брандът е български за мен придобива безценна стойност.

Любовь за вас!