Fashion

Добре де, може и на кръста!

Самата аз доскоро напълно отричах новата-стара мода с бананките на кръста. Дори и понякога да ми допада като детайл и да изглежда добре в цялостен стайлинг, си мислех, че никога не бих сложила подобно нещо.

Е, както в повечето случаи става, промених мнението си след като видях сладурските чантички “Pocket” от Mango във fashiondays.bg. Бяха налични в цвят черно, розово-оранжев и бяло с кафеникави мотиви(имитиращо змийска кожа, i guess).

Аз се сдобих с черна и мога да ви кажа само едно: подходяща е за всякакви партита и пътувания и събира само най-необходимото – телефон, документи, пари и някое червило и пудра за разкош. Идеята за излизания, в които не мисля постоянно къде да оставя вещите си на сигурно и без това ме влечеше отдавна, а с този симпатичен дизайн успях да я превърна в реалност! Сега е задължителен аксесоар за по-разчупените ми аутфити и макар че много от приятелките ми не я приеха първоначално, когато я видяха в комбинация се съгласиха с мен – аксесоар, който е must!

П.С. Цената и е 30лв и мисля, че все още я има в сайта на fashiondays, а от там пък ми разкриха, че се е превърнала в един от най-любимите им артикули за сезона!