Fashion

Нов живот за старите дрехи

Много харесвам тренда, който ни връща към старите дрехи – оversize якета и пуловери, деним отпреди 20 години, та дори и чарлстони. Щастлива съм, че времето на минижупите, плитките панталони и голите кръстове отдавна отмина. Все пак не изпадам в крайностите, които много от модните марки лансират, но определено се възползвам от старите съкровища в гардероба на мама или т.нар. vintage по магазините.

Това от снимката е едно поне 10-годишно яке, преминало през гардероба на сестра ми и стигнало до мен по естествен път като най-малка. Като го видях реших, че щом след толкова години носене не е и помръднало, то просто трябва да еволюира! Така неслучайната случайност ме отведе до страничката „Eterno Accessories and Clothes” във Facebook към Ателие Paris.

Зад нея стои талантливата Венелина Лямова, която изрисува безсмъртния ми деним и от днес нататък няма как да не бъда забелязана с „Dreamland” и сайта на блога на гърба ми. В страницата ще видите още всякакви дизайни на дрешки и обувки за малки и пораснали за вдъхновение, а също така и любезното отношение на художничката, която ми помогна, за да се получи този уникален финален резултат.

А след като останах доволна от първата поръчка, не се зачудих да се възползвам и за един по-сантиментален подарък за моето първо кумуване (vol.1), който се получи дори по-добре от очакваното.

1 thought on “Нов живот за старите дрехи

  1. I haven?¦t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *