Places in Sofia

В София като на село

Май е! Идват месеците, които преди по цяло лято прекарвахме на село при баба и дядо и ядяхме ПРЕвкусни мекици всяка сутрин за закуска.

Ако кажеш, че не ти липсват (и селото, и мекиците), ще излъжеш. Но поне с второто мога да те зарадвам, дори без да напускаш София!

Моя приятелка, която от почти три години живее в Германия, на всяко прибиране искаше да я водя там, ноо никога не успявахме. Е всяко отлагане има своя край и съвсем скоро се отбелязахме, а даже имам и снимка!

На път за офиса или просто по време на сутрешната разходка можеш да си откраднеш спомен от детството в „Мекица и кафе“ на „Граф Игнатиев“ 28. Ще ви посрещнат с усмивка, пресни мекици за всеки вкус, кекс, домашни бонбони, сок и вкусно кафе!

Мястото, макар и малко тясно, е безкрайно уютно и приятно – позволява да се отпуснеш, гледайки забързания живот на „Графа“ сякаш отстрани и да си вземеш един от онези моменти за себе си, от които всеки човек, живеещ в голям град, има нужда!

Полезна ли ти беше тази статия? Ако да – пиши ми в коментарите по-долу! Ако не – също!

Твоето мнение е важно за мен 🙂

3 thoughts on “В София като на село

  1. It¦s in point of fact a great and useful piece of info. I am glad that you simply shared this useful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *