Bulgarian trips

Бягство за двама – Mountain Lake

Уикендът, който прекарах в комплекса Mountain Lake, Смолянско, беше онзи най-снежният и студен, за който вероятно никой не иска да си спомня…

По време на престоя си там обаче не спирахме да си мислим колко ли още по-красиво би било това място, когато стане по-топличко.

Представи си 12 декара зелени площи с различни кътчета за почивка и забавления с най-любимите ти хора. Красиви дървени беседки пълни със смях, хамаци и обични книги, барбекю и чеверме за мъжките компании, шатра на открито и външен басейн за дамите и децата, обградени отвсякъде от билки и диви плодове.

Съчетанието с домашна и мнооооого вкусна родопска кухня в големи порции, естествено те кара да се чувстваш съвсем на място и у дома…

А за чистая планински въздух да казвам ли? Кара те да се зачудиш – а бе защо трябва да „бягам“ от шумния град за глътка свежест, вместо направо да си остана тук?

Mountain Lake е пътешествието, в което да се впуснеш, когато имаш нужда от истинска почивка, а през пролетта или предстоящото лято със сигурност ще бъде и радост за очите и душевния мир!

Полезен ли ти беше този пост? Ако да, пиши ми в коментарите по-долу. Ако не – също! Твоето мнение е важно за мен!

Прекрасности,

Дея