Fashion

А must have!

Любимата ми част от големите намаления през февруари е, че всъщност купуваш неща, които ми предстои да нося на по-късен етап! Тоест усещам покупката два пъти – веднъж, като изляза от магазина и втори път, като я открия в гардероба точно когато ѝ е дошло времето.

Това се случи с лаченото съкровище, с което се сдобих от Bershka за скромната сума от 25BGN. И ако ме следваш в Instagram, знаеш че не спирам да го нося!!!

Лакът си е вече затвръден тренд – ботуши, панталони, потници, якета… А дори и да излезе от мода, надали ще спра да нося своето откритие скоро.

Дори и по-студените дни не могат да ни откажат от типично пролетните дрехи, а аз абсолютно подкрепям този риск – нищо, че в последните години забелязвам явлението – от зима – директно лято и от лято – директно зима. Ако все пак се разболееш, вече ти предложих най-готиния умен термометър МуKi Care в предишния пост!

Пролетта и есента все пак са най-стилните сезони и ние няма да си ги дадем така лесно, нали?

Да не се разсейвам повече – този тип якета се предлага още във велур и кожа и може да се съчетава с всички аутфити, които ти дойдат на ум! Ежедневни рокли или дънки, или пък една идея по-официалните и актуални прави къси панталони и ток му стоят жестоко!

Бъди дръзка тази пролет с цветовете и си асистирай с лачени елементи задължително!

Всичко, което те кара да се чувстваш красива, е добра идея!

1 thought on “А must have!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *